Minnen - 2012

 
Minnen
...
2012 har inte varit världens bästa år direkt, men jag har endå otroligt fina minnen från år 2012. Mina absolut bästa minnen är bland annat London resan. Jag älskar verkligen London, och vill verkligen tillbaka dit. Jag har så bra minnen från vissa dagar på sommarlovet, när jag och min syster strosade runt i stan och det var otroligt varmt exempel, åh vad jag saknar den värmen. 
 
Alla gånger som Pernilla, Frida och jag har varit i Gallerian har varit så mysiga, absolut något som vi måste göra nästa år också. ^^ 2012 häftigaste upplevelse var Born this way ball - Lady Gaga, ett så fantastiskt minne. 
 
2012 är över om några timmar, och länktar till alla nya minnen som förhoppningsvis kommer vara bra år 2013, vi får se! Gott nytt år allihopa!
 

Bloggen ett år!

Gott nytt år i förskott!
...
Idag är det exakt ett år sedan jag började blogga på den här bloggen, och det här är mitt 212 inlägg. Ganska häftigt att det är nyårsafton idag också. Just nu tittar jag på Pretty little liars och tar det lungt, ska göra mig redo för kvällen sen. Vad ska ni gör på 12 slaget?

Mysdag!

...
Hej allihopa! Idag har jag bara tagit det lungt och stannat hemma och tittat klart på första säsongen av Gossip Girl. Det är näst sista dagen på året idag ju, och imorgon så är det Nyårsafton. Min familj ska på middag med några kompisar, och jag ska använda min nya klänning jag köpte på mellandagsrean i fredags, den är så söt!

Julklappar 2012.

 
Christmas feelings.
 
...
Några av mina julklappar ↑ är så glad för allting, specielt för mina Dr Martens! Och Hollister parfymen luktar så sjukt gott, haha! Är verkligen mer än nöjd! ^^


The most wonderful time of the year.

Emilia, morfar och jag.
...
God Jul allihopa! Eftersom det är jul och alla i familjen är lediga så har jag inte haft tid till att blogga. Jag har verkligen haft en underbar jul tillsammans med min familj, mormor och morfar. December är den bästa tiden på året, så jag vill verkligen ta vara på att vara tillsammans med min familj och vänner, all snö, julmusik, mellandagsrean, ja allt som hör till december. Därför kommer jag inte kunna blogga så mycket, men snart kommer ett inlägg om vad jag fick i julklapp. Hoppas ni också har haft en härlig jul!
 

Julafton om 15 minuter.


...
Julafton om femton minuter! Kan inte sova för att jag är så himla pirrig, det är jag alltid innan julafton. Jag och min syster ska titta på ett avsnitt av någon gammal julkalender nu, sen ska vi sova. Här ovan för ↑ kan ni se mina julklappar som jag ska ge bort imorgon, längtar nästan mest till att få ge bort julklapparna!  Ses imorgon, Merry Christmas!


Christmas feelings.

...
Kom precis hem från Ica med mamma och vi har handlat lite saker tills imorgon när vi ska börja med allt julbak. Vi ska baka knäck, pepparkakor, pepparkakshus och försöka göra ischoklad. Får så mycket julkänsla när man lyssnar på julmusik och bakar till julen, det är bara så mysigt! Nu ska jag dricka julmust, äta pepparkakor och titta på ett avsnitt av Pretty little liars, innan jag går och lägger mig. Tänker ni baka något julgodis i år? ^^

Torsdag 20/12♥

...
Idag är det 20:de december, och bara fem dagar kvar till julafton! Julshown gick jättebra, och det var så kul! Temat var "Nightmare before christmas" så vissa var lucior, och vi var mörkret/halloween. Det hela var så kul, att dansa, sjunga, allt som hände bakom scenen och på repitionerna. Länktar redan tills nästa julshow. Imorgon är det 21 december, och världen ska gå under, men ifall den inte gör det bloggar jag som vanligt när jag kommer hem, för då har jag JULLOV. ^^ Haha!

Julshow.

...
 Godmorgon! Har sovmorgon till klockan ett idag, eftersom vi har julshow i Annexet idag! Om en timme åker jag ner till Brommaplan och äter lunch med några från klassen. Sen ska vi ha genrep två gånger innan ikväll, och sen showtime. Sista föreställningen slutar klockan tio tror jag, så vi är lediga imorgon, sköönt! ^^
 

Julmarknad i stan.

...
Efter skolan idag åkte Frida och jag till Gallerian för att kolla på julklappar, men istället hamnade vi på julmarknad, haha! Det var så mysigt att strosa runt bland alla människor, julmusik och godisstånd. Har verkligen fått lite julkännsla! Efter det tog vi en glass på McDonald´s och sen åkte vi hem. Ha en trevlig fredagskväll allihopa!

12 december.

 
12
 
...
Idag är det den 12/12 - 2012. Lite läskigt att vi aldrig kommer få uppleva ett upprepat datum igen. Idag var det en lugn dag i skolan, eftersom vi redan har lämnat in alla texter, och skrivit alla prov så tittade vi bara på film och tog det lungt idag.  Imorgon därimot börjar vi klockan nio och slutar klockan tre, och vi ska repa, repa, och repa till julshowen som är i Annexet på tisdag. På fredag slutar vi klockan fem och på måndag klockan sex. Så vi måste verkligen repa, och repetera allt så att det sitter. Det ska bli så grymt kul med julshow!
 

Drömskor.

                   Så här såg jag ut idag.
Dr martens
...
Idag har jag varit ute och letat efter ett par vinterskor hela dagen. Vill verkligen ha ett par Dr Martens, fast de måste vara fodrade. Någon som vet var man kan köpa fodrade Dr Martens skor? Tyvärr var det slut överallt, så vi bestämde att vi åker hem och så får vi leta vidare i veckan. Vad har ni gjort idag?

Glee - Thanksgiving.

 
...
Är hemma idag med, vaknade upp och kunde inte prata, jätteläskigt! Så idag ska jag bara ta det lungt och dricka massor med te. Såg precis klart Thanksgiving avsnittet från Glee, haha, älskar att en liten bit av den gamla Rachel är med! Brukar någon av er titta på glee?

We need a little Christmas.

 
December
 
...
Idag är det den sjätte december, alltså bara 18 dagar kvar till julafton! Hoppas dagarna inte går för snabbt för jag vill inte missa hela December. Snön får gärna ligga kvar i några månader till, och jag måste komma in till stan och kolla allt fint julpynt! Imorgon tänkte Nora, Hannah och jag hälsa på våra gamla lärare i vår förra skola, det ska bli kul.

Favorit tröja.

Förlåt för superdålig bild!
...
Idag hade jag min gammla tröja som jag inte använt på ett år nästan. Brukade ha den varje dag förut, men den har bara hängt i garderoben tills idag. Och den är så mysig, älskar den. Idag kom jag hem kvart över tre, och har bara tagit det lungt och åt pannkakor till middag alldeles nyss. Snart ska jag gå till dansen, det är sista danslektionen på terminen, så vi ska fika och bara ta det lungt. Kommer sakna alla!



Holiday DIY

 
...
Kollar någon av er på Macbarbie07/Bethany´s videos? Jag älskar hennes youtube kanal, och allt hon gör. Tänkte också göra det hon gör i den här videon ↑ det ser så kul och kreativt ut. Måste bara köpa några nitar, finns på Panduro om någon är sugen. 

Youtopia.

 
Youtopia
 
...
Jag har börjat samarbeta med Youtopia här på bloggen. Youtopia är en hemsida på nätet där man kan shoppa grymt fina kläder. Stand out in the crowd, är deras motto och det borde alla göra. Vara sig själv, och ha sin egna stil. Normal is boring, enligt mig, så därför handlar jag från Youtopia, eftersom alla deras kläder är så fantastiskt awesome.

Tredje december.

 
December 3
...
Idag fick jag den här söta blåa ögonskuggan i min presentkalender. Passar jättebra tillsammans med min nya eyeliner. Har ni presentkalendrar, ifall ni har det, vad fick ni idag?

Keep calm.

Gammal bild från arkivet.
...
Eftersom jag hade ganska hög feber i lördags, och fortfarande har lite ont i halsen stannade jag hemma idag. Så jag har bara tagit det lungt, tittat på Pretty little liars och ätit glass. Idag får man 150:- rabbat på Fokiwa så jag tror jag ska passa på och köpa en jul klänning.

Juldesign.

 
Christmas Dream.
...
Mina nya julnaglar. Blev jättenöjd faktiskt, så hoppas de håller enda fram till jul. Kanske att jag målar om dem innan, men vi får se hur länge de håller. Nu ska jag gå och baka pepparkakshus och lyssna på julmusik, ha det så bra.

Första advent.

 
Christmas
Andra paketet i Present kalendern.
...
Varje år fixar mamma en present kalender till mig och min syster, så jag tänkte att jag kunde börja visa vad jag får varje dag här. Så blir det lite nedräkning till julafton. Tyvärr hade jag feber idag så jag kunde inte vara med på dansuppvisningen, men hoppas alla ni som var där hade det kul!  Snart kommer bilder på mina nya vinter naglar.

Önskelista 2012.

 
Wishlist
...
Åh, det är december, min favorit månad och årstid är äntligen här! Har varit hemma och njutit av all snö där ute, och kom nyss hem från en liten promenad. Tyvärr har jag blivit förkyld igen, hoppas det går över innan imorgon för då har jag dansuppvisning i Hammarbysjöstad, och jag vill verkligen inte missa det. Så nu ska jag dricka chai te, och måla naglarna i en jul design, visar senare.
RSS 2.0