Krage.

...
Den här tunikan hittade jag också på Monki´s rea. Den hade kostat 400 kronor, men nu bara 150. Alltså ett riktigt fynd. Jag älskar den långa kragen, och jag tror jag har fastnat helt för prickat mönster i år.

Pastell.

Igår kväll målade jag nya naglar. Och det här blev resultatet. Använde pastell färger den här gången, och på tala om pastell så köpte jag tre nya nyanser av pastell från LAKA, i lördags. Dom har så fina färger.
...
Och när jag fyllde år fick jag presentkort där, så nästa gång jag åker dit ska jag få "Full manikyr" som innehåller: Behandling av nagelband, formning av naglarna, polering, lackning..

Med rosa prickar.

...
Från shopping i lördags fick jag med mig den här hem. Tycker den är supersöt, och jag älskar mönstret, och den är 3D sydd, haha. Just nu har Monki SALE, så istället för att betala 400 kronor, som jag skulle betalat, fick jag den för 150 kronor. 
...
Och föresten är inte Monki´s påsar gulliga?

Små ting.


...
Förlåt för mitt absolut usla bloggande. Jag lovar att jag ska blogga mer, men det är bara en massa ting som händer i mitt liv just nu. Men som sagt jag ska blogga mer, tex. kan jag berätta att jag var ute på stan i dag och hittade både det ena och andra. Jag var ute efter jeans, och kom hem med två tunikor och en tröja från Monki. Kunde bara inte motstå dom, haha.

Inspiration

Lite Inspiration till våren/sommaren som snart kommer.
Alla bilder från WeIt.

Vit krage.

Idag hade jag sovmorgon till tio, det är alltid skönt när man slipper stressa med kläder på morgonen. Och så kan man äta frukost i lugn och ro. Utan att stressa. Men imorgon börjar jag halv åtta igen, så jag ska väll gå och kolla vad jag kan ha för kläder imorgon.

Urban Outfitters.

En lite mer klar bild på min nya ryggsäck från Urban Outfitters. Jag gillar verkligen den, dessutom tycker jag att det är mycket bekvämare att bära en ryggsäck en att släpa på en väska.

Stickad tröja.

...
The shit just nu, mintgröna stickade tröjan. Min fick jag från cubus till ett rimligt pris. Och jag älskar den, den passar så perfekt till ett par svarta jeans.  Om man vill matcha med ett snyggt nagellack till i samma färg har både Essie och O.P.I superfina färger i mint.
...

På tåget.

...
Just nu är jag på väg till Katrineholm, så jag sitter på tåget nu. Det tar säkert en timme dit, så hur fördriver jag tiden? Jo jag tar fram en CHIC och läser. Dom bästa modetipsen, och nya mode trender, allt från CHIC. ❤

DIY - Do It Yourself.

...
Något jag bara måste pröva är att göra hemgjorda kragar. Som hon i videon gör så ska jag åka till Myrorna eller någon annan secondhand affär och köpa billiga skjortor och klippa av kragen. Ett billigt och kreaktivt sett att få en snygg accessoar.

Mönster.

...
Så här ser jag ut idag. Skön tröja från mormor, jeans från Ginatricot.
Får se vad jag hittar på idag...

Sofis mode.

...
Älskar omslaget, ser det inte härligt ut med alla färgerna? Och innehållet var också riktigt kul att kika på. Våren är välkommen, för jag vill plocka fram min vårkappa (som jag ska köpa) haha.
Och dom där mint-hörlurarna, längst ner i hörnet får gärna bli mina.

Orange.

...
Jag är lite shopping sugen nu alltså. Specielt vill jag åka till Indiska och Monki, och spendera mina mynt. Just nu letar jag efter någon varm tröja, (som på bilden) och ett par tajta jeans. Och om jag hittar en färgglad väska till så är det ju toppen. ^^

Sweet.

Älskar mina nya godis örhängen som jag fick av Emilia Tycker dom ser så söta ut att man nästan vill äta upp dom, men jag tror jag hellre bakar egna, haha!

Urban Outfitters.

...
Mormors stickade tröja är fortfarande en favorit. Den passar bra till allt, och är bekväm.
Så här såg jag ut idag, tillsammans med min nya backpack från Urban Outfitters.
"Kärlek vid första ögonkastet"

Monki shop.

...
Jag älskar verkligen kläderna på Monki. Dom är absolut helt i min stil, om jag hade råd skulle jag köpa allt från deras butik. Min favorit är den prickiga tunkian med krage. Ska nog åka till Kista idag, eftersom Monki finns där.

Blommig.

...
Så här ser jag ut idag. Blusen fick jag i födelsedags present, och jag älskar den! Ni hittar den på Bikbok, som nyhet tror jag.  Byxorna kommer från Cubus, och skorna från skopunkten. 

Ett rosa paket.

Ser ni spetsen runt paketet? 
...
Igår var det min födelsedag! Det var en absolut toppen dag med bio, och pizza på Vapiano. Vi såg En gång i Phuket och den var bara så rolig. Jag skrattade mig igenom hela filmen, så den rekomenderar jag stort.

Black shoes.

(Bild från förra veckan)
Såhär ser jag ut idag. Svarta jeans, stickad tröja, mysigt och varmt.  Tyvärr är jag fortfarande sjuk, men hoppas det går över tills imorgon, för då fyller jag 13 år! 

Rosa från Monki.

...
Åh vad jag älskar den här tröjan. Har inte använt den, konstigt eftersom jag köpte den förra året, och älskar den, endå har den bara fått hänga på en galje i garderoben. Men snart är sommaren här och då får den komma fram. 

Två färger.

Mina två favorit jeans kommer båda från Cubus. Två färger som passar nästan allt och alla.  Och det är klara färger som funkar både på vintern och sommaren, perfekt!

inspiration

...
Jag älskar att skapa olika lookar och outfits. Dom två outfits på bilderna har jag stylat ihop på looklet.com, där kan man bland annat skapa olika stilar, tillsammans med bakrunder och effekter.
Man kan också se vilket märke kläderna tillhör. ^^
RSS 2.0