Icecream with M&M´s.

...
Det bästa med att ha åkt fyra timmar i en bil är att komma fram till ett fint landställe, plocka fram solstolen och mumsa i sig glass. Nu är vi här i Dalarna, och solen är jättevarm, så jag tror att jag ska gå ner till stranden och sola.

Goodmorning - Goodbye.

...
Nu sticker jag till Dalarna, och där jag ska sola, bada, äta massor med glass och hoppas på att bli lite brunare. Den 9/7 kommer Frida till mitt landställe, det ska bli så kul! Specielt att shoppa med henne i Kupolen, dom har ju alla bra butiker, och åka ut med båten! Ha en trevlig sommmar, kommer inte kunna blogga på JÄTTElänge, så ni får ha det så bra.

"Call me maybe."

 
...
Jag vet att den är lite ut tjatad, men jag kan inte sluta lyssna på den, haha. Jag tror det är min favorit låt just nu, fast snart har jag väll spelat sönder den. Imorgon ska jag sitta i en bil i fyra timmar, och jag måsta lyssna på en annan låt då så att jag inte spelar sönder den här, vet ni någon bra låt?

Today´s look.

...
Förlåt för dålig uppdatering idag, men datorn har varit avslagen hela dagen. Idag har jag bara tagit det lungt, och vid lunch åkte jag till Bromma plan och åt på Mcdonalt´s. Annars har jag bara städat, packat, städat och packat, alltså inte så kul, och då är det inte lika kul att blogga.
 
Men jag kommer ta en stor bloggpaus i fyra veckor nu när jag åker till Dalarna, tyvärr har vi inget internet i fädboden, ska dock försöka göra några tidsinställda inlägg.

Amerikanska Pannkakor.

...
Mmm, pannkakorna blev jättebra och dom var så goda.Man måste ha sirap på dom, annars är det ju inte riktiga Amerikanska pannkakor, haha. Nu ska jag börja packa till Dalarna som jag åker till på lördag, där ska vi vara i fyra veckor, sen kommer Frida till mitt landställe, och det ska bli så kul.

Goodmorning sunshine.

...
Så här ser jag ut idag, just nu är jag på väg ner till ica för att handla ingredienser till Amerikanska pannkakor som jag tänkte äta till lunch.Det är rätt soligt väder idag faktisk, wihoo, dom senste dagarna har det nästan bara regnat. Vad ska ni hitta på en sån här skön dag då? ^^
 

Movietime and breakfast.

...
Vaknade för två timmar sendan, och har precis ätit frukost och tittar på Sex and the city2 igen.Tyvärr regnar det idag också, så jag får hitta på något att göra inomhus, kan det inte sluta regna snart? Men jag måste hitta kläder tills ikväll då vi får gäster, så vad passar bäst till vita jeans, grått eller färgglatt?

Three in one.

Dress♥
 ...
Åh, så fina sommarklänningar vill ha alla nu! Jag behöver verkligen en vit fin klänning som jag kan använda hela sommaren. Klänningen i mitten får gärna hänga i min garderob.^^
 

Are you a Gleek?

Collage som jag gjort, följ mig på Instagram för fler!
...
Någon där ute som älskar Glee? I så fall tycker jag att ni ska börja följa mig på Instagram där jag lägger ut massor med Glee collage som jag har gjort. Specielt massor med Klaine, eftersom jag är en "Klaine shipper"
Följ mig, jag heter kurt_hummelgleek, eller följ mig på min andra där jag heter Missswetiiee.

Daimkladdkaka.

Supergod cupcake som jag åt i London.
...
Just nu håller jag på att baka kladdkaka, älskar choklad. Imorgon hade jag nämligen tänkt att äta kladdkaka till frukost, gott!Sen på kvällen ska vi ha gäster så då ska jag också bjuda på den, för om man bakar ska man väll bjuda, eller..? Haha.
 
 
 

Inspiration.

...
Alla bilder kommer från WeIt.

Goodmorning.

...
Godmorgon, eller ja det är inte morgon längre, men jag vaknade för ett tag sedan, haha.Nu har jag precis tittat klart på Sex and the city 2, och förra veckan såg jag klart hela serien, den är så bra! Men nu ska jag gå ner till Ica och köpa lunch... sen lunch.

New in.

...
Nytt smink till ansiktet, nytt lack till naglarna, nya örhängen och ett armband jag hittade i en låda.Det känns roligt att börja sommaren med fina "nyheter"  i smink/smyckeskrinet. Älskar fjäder-örhängerna, specielt dom långa. Nu ska jag måla naglarna i mitt nya mintfärgade lack.
 

Glad Midsommar i efterskott.

Min midsommar outfit, och midsommar tårtan.
...
Förlåt för min absolut usla bloggande men under midsommar har jag varit i Dalarna och inte haft någon internetuppkoppling. Men nu är jag tillbaka iallafall den här veckan, eftersom nästa vecka åker jag till Dalarna igen.
 
Jag måste bara säga tack till Lowa som skrev en superfin kommentar i mitt förra inlägg. Tack, tack, tack, sådana kommentarer betyder jättemycket.

Leopard nails.

...
Så här blev mina nymålade naglar. Jag har testat att måla leopardnaglar förut, men den här gången lite mer färgglatt. Och ett + är att dom är superenkla att måla, och det går snabbt. 
 

Gröna lund 2012.

...
Det var SUPERkul på Gröna lund. Det var precis lagom med folk, inte så långa köer, och fint väder. Frida och jag åkte popexpressen åtta gånger, men  den är ju så kul. Sen åt vi hamburgare till lunch, mm! Självklart försökte jag vinna en stor Marabou chokladkaka, och jag sattsade på nummer tre, men ändrade till nummer nio, och självklart vinner nummer tre då...
 

Dagens Outfit - Gröna lund.

...
Det här hade jag på mig idag när jag var på Gröna Lund med Frida.Jag trodde att det skulle bli kallt så jag tog på mig jeans och min vår-jacka, men senare på dagen var det varmt och solen lyste klart, haha, men det var rätt skönt eftersom det fläktade när man åkte berg-och-dalbanor. 

Inspiration.


...
Alla bilder är tagna från Weheartit.

Pastell & Neon.

Bild från Attitude mässan i början av året.

...
Håller på att måla nya naglar just nu. Det blir en färgglad sommar design med pastell och neon färger, någon som har någon gissning hur det kommer se ut?Visar resultatet imorgon, annars kommer jag inte kunna blogga så mycket imorgon eftersom jag är på Gröna lund med bästa Frida, wihoo!

Goodmorning.

Bild från skolavslutningen.

...
Det känns som att det kommer bli en jättehärlig dag idag, även om solen inte lyser så känns det bara toppen. Ska gå ner och äta frukost nu, eller kanske lunch, vaknade väldigt sent idag, haha! Imorgon ska jag till Gröna lund med Frida, det ska superkul, har inte varit där på nästan ett år.

Ny plånbok från Ceannis.


...
Jag skrev om min nya plånbok förut i ett annat inlägg men visade aldrig en bild på den. Så här ser den ut, jag älskar den rosa färgen. Som sagt kostade den egentligen 900 kronor, men eftersom det var utförsäljning fick jag den för bara 200, ett nästan riktigt fynd.


Gårdagens outfit.



...
Igår var vi och firade min farmor som fyller år på tisdag. Vi var på ett jättefint slott och åt supergod mat, sen fick vi citronpaj och den var så smarrig den med. På hem vägen besökte vi en rolig affär med "Primark priser", haha, alltså jättebilligt. Jag köpte två fina askar och en bricka med rosor på.

New in.


...
Jag har aldrig prövat på "Arty nails" så det ska bli grymt kul att få testa. Måste bara få ett bra tillfälle att ha fina naglar, så att jag inte slösar på dom.Jag har två till nya saker i sminkväska, ett chockrosa lipgloss (älskar färgen) och ett nytt puder från Maybeline New York.

Icecream with Mango & Strawberry´s.

...
Mmm, vem visste att ica sålde sån här god glass? "Ica to go" säljer dom här grymt söta glassarna som liknar dom jag köpte i London. Mjukglass med jordgubbar, mango eller daim, så gott!
Synd att butiken ligger i stan, annars hade det här blivit min favorit glass för sommaren.

Middag på Vapiano.



...
I onsdags åkte jag in till stan och mötte mamma. Vi åt på Vapiano och det var jättegott, men innan middagen var vi på utförsäljning på Ceannis och jag hittade en supergullig rosa plånbok, och jag som behövde en ny.Egentligen kostar den 900 kronor men eftersom det var utförsäljning fick jag den för "bara" 200 kronor.

Sommar och sol.

...
Efter skolavslutning åkte Frida, Saskia och jag till en park och hade Picnik. Det var jättemysigt, och vi hade superkul. Jag tror det var 18 grader ute så vi hade verkligen tur med vädret. Roliga vänner, picnik, fint väder och sommarlov, kan det bli bättre?

Skolavslutning - Sommarlov!

Veronica, Mathilda, Amanda, Maja och Micaela.
Micaela, Jag och Moa.
Saskia, Mathilda, Jag och Amanda.
...
Idag var det skolavslutning, alltså har jag sommarlov nu.Det var jättekul att se alla i sina fina klänningar, men också super sorgligt att säga hejdå. Vi kramades, framförde en pjäs, åt jordgubbstårta och sjöng. Det kommer va jättetråkigt att inte få se alla på 10 veckor, men superkul med sommarlov, yaay! Om 30 minuter åker jag in till stan och ska möta mamma, sen ska vi äta på Vapiano eller någon annan mysig resturang.
Sommarlovet har börjat, och jag är helt säker på att det kommer bli en toppensommar!

Nymålade naglar.

...
Just nu sitter jag och målar mina naglar inför skolavslutningen. Det blir guldiga naglar, bara för att jag älskar mitt guldiga lack från Ginatricot. Nu är det bara två dagar, eller en dag, (ojj så tiden gott snabbt) kvar till sommarlov, wiihoo!

Hemma från Dalarna.

...
Idag kom vi hem från Dalarna, det var riktigt fint väder och jag badade faktiskt, för andra gången i år.Om tio dagar åker vi ner till fina Dala-floda igen. Och om bara tre dagar är det skolavslutning. Imorgon ska hela klassen till Hagaparken och äta picknik, jag tror att det kan bli väldigt mysigt. 

Examen - Collage.

...
Lite inspetation om du inte har hunnit bestämma outfit till examen, eller om du har examen nästa vecka precis som jag.

Summer Outfit.

...
Så här var jag klädd idag, i min halv-nya kjol från Indiska och en enkel svart t-shirt som jag hittade i garderoben, enkelt men snyggt. Idag var sista riktiga skoldagen, WIIHOO! På måndag ska vi till Hagaparken och på tisdag ska vi städa och göra fint, sen på onsdag är det skolavslutning, sen sommarlov!

Länkbyte - Amanda

...
Kör på ett länkbyte med en tjej i min klass. Hon heter Amanda och är supersnäll och rolig. Hon gör jättefina modecollage, och skriver i övrigt om intressanra saker så kika in hennes blogg gemom att trycka HÄR eller på bilden!

Mode collage.

...
Älskar att klippa och klistra ihop collage.

Sockersöta sockor.

...
Älskar mina nya strumpor från Topshop (i London) Jag fick alla tre för bara 8 pund som motsvarar cirka 90 kronor. Vet bara inte när jag ska använda dom eftersom jag är för rädd för att förstöra dom.
Kanske att jag bär dom på skolavslutningen om jag har converse. Men visst är dom söta?

Onsdags läsning.

...
Det bästa man kan göra när man vaknar upp och är ledig är att hitta en CHIC och en marabou chokladkaka, krypa ihop i soffan och läsa. Eftersom det är Sveriges nationaldag och alla är lediga ska jag nog bara mysa idag, och njuta av ledigheten men vi får se om jag hittar på något.

Examens outfit.

...
Förra helgen var jag ute på jakt efter en klänning till skolavslutningen och jag hittade den! Det var som "Kärlek vid första ögonkastet"Den kommer från Vero moda, och dom hade verkligen MÅNGA fina klänningar men jag fastnade för den här. Båda skorna kommer från Primark, vet inte vilken av dom jag ska ha på skolavslutningen, eller så ska jag ha converse.

Kiss them goodbye.

...
Desperate Housewives kommer alltid vara världens bästa tv-serie, någonsin. Jag har precis sett klart sista avsnittet, och nu kommer det aldrig mer bli några fler skrattfyllda, sorgliga och underbara avsnitt av Desperate Housewives.  Har gråtit hundratals tårar nu eftersom slutet var SÅ sorgligt!
En extra hälsning till Kathryn Joosten som spelade Karen McCluskey som gick bort i fredags..
Rest in Peace.

It´s a rainy day.

...
Kan det inte sluta regna någon gång? Det har regnat hela dagen och natten, visst det är lite mysigt när det spöregnar så mycket att man hör hur det slår mot fönstret, men någon gång måste det sluta, jag vill ha SOL, haha.
RSS 2.0