Collage.

Alla kläder, smycken, skorna och väskan kommer från H&M!
...

(Säg gärna till om ni vill se mer mode collage, för det är så kul att fixa.) ^^

Golden - från Ginatricot.

...
Nymålade naglar, det är ju alltid kul att se det glittra på fingertopparna. Den här gången blev det guld, lacket kommer från Ginatricot, och det var absolut prisvärt! Guld som glittrar så fint i solskenet är perfekt nu till sommaren. 

Sommar klänningar.

Emilia (min syster) och jag. 
...
Jag älskar klänningar, specielt nu till sommaren när man kan gå barbent. Idag efter att jag strosat omkring inne i Kuploen så kom jag hem med den här tjusiga klänningen (den till höger) Jag ska absolut ha med den till London, där ska den få invigas först.

Borlänge!

Älskar att shoppa i Kupolen!


Först vill jag bara säga tack för alla söta kommentarer jag fick i förra inlägget, TACK! Just nu befinner jag mig i Borlänge, ska snart på en shoppingrunda inne på kupolen, sen sätta mig i bilen och åka hem!

Vår blommigt.

Dagens Outfit!
...
Jag älskar min tunika som jag fick när jag fyllde 13 år. Den är som ni ser blommig, och färglad, så jag tycker man blir glad av att se den. Just nu har jag börjat fläta mitt hår väldigt ofta, bara för att det är så enkelt men endå snyggt. Dock har jag så tjockt hår så det blir inte så fint..

Följ mig på Instagram.

Följ mig på instagram!
...
Följ gärna mig på Instagram, jag lägger daglingen upp nya bilder på nästan allt roligt jag ser. Kompisar, glass, godis, mode, frisyrer, ja allt! Följ mig - jag heter MissSweetiie

Dagens Outfit - Mint jeans.

Jag älskar hur Mathilda (i min klass) matchar sina strumpor tillsammans med converse. Tycker det var en rolig kombination, kläderna på den vänstra bilden är mina och så såg jag ut idag. Mascara från Dior, Jeans från Cubus, och den vita toppen från Ginatricot. ^^

You are my angel.

...
Förlåt att jag inte har bloggat på evigheter! Men nu ska jag försöka bättra mig, tyvärr kommer jag dock inte kunna ha tillgång till internet under helgen, men jag kanske gör några tidsinställda inlägg!  Idag hade jag dans, och det var som vanligt kul, tyvärr kommer jag inte vara med på dansuppvisningen i Farsta eftersom jag är i London då, men det blir fler dansuppvisningar.

Showtime.

Frida, jag och Saskia
...
Idag gäller det, efter skolan är det välgörenhetsgala. Jag ser verkligen fram imot det, att få stå framför publiken och göra det jag älskar mest, dansa!  Så troligtvis kommer jag inte hinna blogga mer idag, eftersom jag kommer hem runt nio, och jag antar att jag är rätt trött då. 

Nya smaker från Ben&Jerry´s ♥

...
Ben&Jerry´s nya smaker är så goda. Min nya favorit har blivit Oh my! Apple Pie! Den smakar, som den heter, äppelpaj, tillsammans med  vanilj. Mums! Det bästa med Ben&Jerry´s förutom smaken är designen som är supersöt.

Fyra olika färger.

...
Medans jag rensade och gjorde det fint i min byrå, hittade jag en efter en, alla mina färgade jeans. Så härligt nu till våren, (om inte snön hade kommit) Alla förutom dom rosa kommer från Cubus, och dom rosa kommer från Lindex. En vit eller svart tröja och några smycken till blir perfekt.

Lördagsmys

Jag vaknade upp till att få se snön som fallit. Det är helt vitt utanför mitt fönster, och jag som trodde det var vår nu.  Men det är endå rätt mysigt att vara insnöad, för mamma kom precis hem med cocosbollar, och det är så gott! Så nu blir det mys, med fika och glee.

Rosa byxor.

...
I mina rosa jeans och converse traskar jag i regnet. Idag regnar det verkligen jättemycket, men jag tycker bara att det är mysigt. För det är ju nu man kan sitta inne och mysa tillsammans med någon bra film. Och vi har hyrt en film som sägs att vara bra..

Mint.

...
Det här måste vara den finaste färgen någonsin. Och det funkar tillsammans också. På tisdag ska min skola ha en välgörenhetsgala och då ska jag och några andra dansa, och vi ska ha pastell färgade kläder, och jag tänkte dansa i den här mint-tröjan. 

Sunshine.

...
Såg att min statestik var rekord hög igår, och idag nästan ännu fler idag. Tack så hjärtligt mycket till alla ni som följer min blogg och lämnar fina kommentarer, det betyder jättemycket för mig. Det får mig att vilja blogga ännu mera. Nu ska jag gå ner och äta Lasange, och titta på ett avsnitt av Glee.  Brukar ni titta på Glee?

Min klocka.

...
Min klocka kommer ifrån Chilli, en affär som säljer så mycket fint. Jag hittar alltid något att ta med mig hem när jag är där. Dessutom var klockan på rea, och den kostade bara 99:-  Chilli har allt från möbler, kuddar, ljus, skyltar, lampor och massor med fina "lådor" som jag har köpt hem.  Ni kan hitta allt här på: Chilli.se!

Startar dagen med en..

...riktigt härlig frukost.
...
Jordgubbar, citron yoghurt och sirap, kan det bli godare? (svar nej)  En perfekt start på dagen, och så slipper man bli hungrig på ett tag. Samtidigt som jag mumsar i mig min frukost tittar jag på senaste avsnittet av Desperate Housewives, som sändes i tisdags, men jag glömde titta. 

London 2012

Bild från google.

...
London here I come. Nu har vi bokat in en London weekend, så om en månade ungefär sitter jag på ett plan påväg till värdens coolaste stad. (nästan) Jag ska ablsolut shoppa på Primark, som är ett varuhus i London, som har "Ullaredspriset" alltså väldigt billigt. Å, jag länktar så mycket!

Fjädrar i mint.

...
En härlig bild på mitt nya lack från Ginatricot, och på mina nya fjäderörhängen. Jag tycker att fjädrar är så grymt snyggt, och specielt i mint/turkost.  Bakrunden är mitt linne (också från Ginatricot) och det är så fint med detaljer tycker jag, så självklart skulle den följa med mig hem också. 

"Påsk blus" och Collegettröja.

...
Så här ser jag ut idag. Min "påskiga" blus, tillsammans med min collegettröja. Nu när det är påsklov vill jag åka och spendera alla mina pengar på Ginatricot, för dom har ju såå fina kläder där. Men jag måste spara till en annan sak, mer om det senare.

Follow me on Instagram.

Alla bilder är tagna av mig, och ni hittar dom på Instagram, jag heter MissSweetiie där.
...
Jag laddade ner appen Instagram för några dagar sedan och har blivigt helt förälskad i det. Ni får gärna följa mig jag heter MissSweetiie där, och jag lägger ut nya bilder nästan hela tiden.

Gold - från Ginatricot

...
Mina nymålade naglar gnistrar verkligen i solskenet. Och guld är väll påskens färg.. eller inte? Haha! Ett tips till alla som vill att nagellacket ska torka fort, doppa händerna i isklallt vatten i 2-3 minuter, jag lovar att nagellacket har torkat helt då.

Helgen i bilder.

...
Nu har jag kommit hem från påskhelgen i Dala-floda. Trevliga människor, fint väder och god mat, kan det bli bättre?  Tågresan till Borlänge gick snabbt och sedan fortsatte vi med buss till Dala-floda. Tyvärr blev det ingen tur ut till Sanvika, men nästa gång vi åker dit blir väll till sommaren, och det är inte så långt dit. Hoppas ni fick en härlig Påsk!

Glad Påsk!

Bilden är inte så "Påskig" men mitt skal liknar lite en kyckling..
...
Vill önska er alla en riktigt glad påsk.  Själv firar jag uppe i Dalarna som jag alltid brukar göra, tycker det är så mysigt här. Senare under dagen ska jag ta en promenad runt flodsjön, och andas in frisk luft. Men ät nu massor med ägg, godis och pynta gården full med fjädrar, och har en riktigt härlig påsk! 

Påskfärger.

...
Nu ska jag krypa ihop i soffan och smaska i mig lite påskgodis, och samtidigt titta på andra säsongen av Glee. Det är så mysigt, när det är kallt ute, och när man kan ha pyjamas och bara strosa omkring.

Rolig dag!

...
Imorgon är det torsdag och sista dagen innan påsklovet. Idag slutade vi halv fyra, men det var en rätt lugn dag med roliga ämnen. Efter skolan gick jag hem till Frida och övade till Öppen scen, (vi ska sjunga i skolan) Och det gick bra, Frida är grym på att spela piano. Vi måste öva rätt mycket eftersom veckan efterlovet gäller det..

Prickar.

...
Prickigt är så fint.  Jag har säkert över 20 blusar med prickigt mönster på. Och nu till våren blir det bara mer och mer. Den här lilla söta toppen kommer från Lindex och jag tror den kostade 249, (om jag minns rätt) men det viktigaste är ju att den kommer från Lindex..
RSS 2.0