Tordag.

Inne på H&M, åh måste ha den väskan!!


...
Idag slutade vi klockan halv fyra, men det var en rätt lugn dag endå. Innan lunch hade vi två timmars håltimme, så Pernilla, Ellen, Frida och jag åkte till Kista och åt lunch på Mcdonalds. Sen gick vi in på Kicks och provade massa olika perfymer, haha! Såklart kunde vi ju inte missa att gå in på Bikbok och dom har såå fina kläder där. Deras höstkollektion är så underbar, när jag får pengar ska jag åka dit och shoppa upp hela butiken, haha.

 
Men imorgon kommer jag inte kunna blogga för jag ska på.. Lady Gaga konsert i globen! Omg, det kommer bli så coolt att se henne på scenen där, åh länktar så mycket Någon annan som ska dit?

London Outfit.

London♥
 
 

Kom hem för två timmar sedan, jag har varit ute på ett jogging pass. Idag joggade jag riktigt långt faktiskt, och på onsdag ska jag ut och springa med Frida!Imorgon är det iallafall tisdag och skolfoto, tror jag har hittat en bra outfit till imorgon (liknar den på bilden ↑ ) Godnatt!

Monday.

...
Hej alla söta läsare! Har äntligen blivit klar med den nya headern, blev supernöjd faktiskt. Om ni inte kan se den så upptatera sidan. Idag så har vi fått vårat skol schema, det är rätt bra, men vi har många håltimmar, och det är ju inte så kul. Imorgon är det skolfoto så nu måste jag bestämma vad jag ska ha på mig! xoxo
 

Inspiration.

Photo ˜ We♥it
...
Fixade ihop ett snabbt collage, hope you like it!
Älskar "Will you be my blaine, I´ll be your Kurt." Älskar Klaine.
 
 

Today´s look.

...
Såhär ser jag ut idag. Förlåt för inget bloggande, men vi firade min faster som fyllde 40 år idag, och sen när jag kom hem har jag bara tittat på Pretty little liars. Nu ska jag smsa Frida och fråga om hon vill ut och springa imorgon, tror jag behöver det efter sommaren, haha! Sen ska jag sova, börjar halv nio imorgon, så godnatt!

Vad jag använder för smink.

...
Tänkte visa vad jag använder för smink/borstar till vardags, so here we go!
 
1. Min ögonbryns borste, den använder jag för att kamma till ögonbrynen och göra dom lite mörkare.
2. En av mina borstar som jag använder till ögonskugga, den är superbra, jag köpte den på Attitude mässan i Kista så jag vet tyvärr inte var den kommer ifrån.
3. Min buder borste som jag använder till puder och rouge.
4. Min favorit ögonskugga just nu, älskar dem neutrala färgerna.
5. Min rouge från Ginatricot, funkar jättebra!
6. Det är verkligen mitt favorit puder, från Maybeline New york.
7. "Camera Ready" foundation.
8. Just nu är det här min favorit mascara, från Max factor. Borsten är jättestor och ögonfransarna blir långa.

Goodmorning.

Förlåt för JÄTTEdålig kvalite.
...
Godmorgon alla sötnosar! Idag ska jag inte göra någonting tror jag, bara vara hemma och vila upp mig efter skolstarten. Jag tror jag ska beställa hem den HÄR tröjan från Fokiwa.se men jag vet inte. Sommaren är ju nästan över men man kan ju endå använda sommar toppar/linnen med en cardigan över. Vad ska ni göra idag?
 

˜

 
Nu ska jag börja blogga som vanligt igen, jag lovar! Idag åkte vi in till stan med klassen och hade picnick, det var rätt mysigt väder faktsikt och roligt att vara med alla!På hem vägen gick jag, Pernilla och Frida in på Espresso House och fikade. Jag älskar verkligen Espresso House, favorit fiket absolut! Nu ska jag sätta på ett avsnitt av Pretty little liars!

Dagens boost.

På väg in till stan.

...
Är på väg in till stan nu med min syster, kolla in hennes youtube kanal → Missmiee. Inne i stan ska vi möta mamma och gå och fika på Espresso House Och så måste jag köpa några nya söta skolböcker till skolan. Bloggar mer när jag kommer hem!

Träning med Wii.

 
training outfit
 
...
Nu ska jag gå och träna med Wii fit plus, jag har tänkt att göra det många gånger men aldrig riktigt kommit igång. Förra året träna jag med ↑ i åtta veckor, och jag fick superbra kondition och blev mycket bättre på att dansa. Men nu under sommarlovet har jag bara tagit det lungt och ätit glass (som man ska göra) och nu har jag förlorat min kondition, så jag måste börja träna. Önska mig lycka till, haha!

Jordgubbar och mjölk.

...
Godmorgon, vaknade för en timme sedan och åt frukost till ett avsnitt av Pretty little liars, älskar jordgubbar, det känns verkligen som sommar. Idag vet jag inte vad jag ska göra, bara ta det lungt och njuta av sista veckan på lovet. Det ska bli kul att träffa alla i klassen igen, men endå vill jag ha kvar sommarlovet, haha!

Goodmorning.

Old picture
...
Godmorgon, vakndade för typ tre timmar sedan, och åt frukost till ett avsnitt av Pretty Little Liars, någon annan som också har sett det? Älskar verkligen Pll, är typ helt beroende, har börjat titta på andra säsongen nu, haha! Igår var vi hos en hunduppfödare som vi känner, och dom hade sååå söta hundar, jag bara måste ha en hund! Vi kanske kommer skaffa en om jag och min syster tjatar lite mer, haha!
 

Today´s look.

Suddig bild, I know..
...
Idag har jag bara varit hemma och tittat på Pretty Little Liars, vid lunch åkte vi till Max och köpte hamburgare, så gott! Imorgon kommer jag åka bort men jag kommer blogga som vanligt när jag kommit till baka, och då ska jag börja med det här ↓ som Amanda har börjat med.
 
Dag 1- I min väska
Dag 2- Hur jag anser att jag är som person
Dag 3- Tio saker jag vill göra innan jag dör
Dag 4- Min favorit årstid och varför
Dag 5- En person jag vill träffa just nu
Dag 6- Tre saker jag inte skulle kunna klara mig utan
Dag 7- Typ av killar jag faller för
Dag 8- Någonting jag vill ha/önskar mig
Dag 9- Mina framtidsplaner
Dag 10- Fem saker jag skulle göra om jag blev miljonär

New in from Lagerhaus.

...
Nu är jag hemma, (eller ja, jag kom hem för några timmar sedan..) och har hunnit titta på tre avsnitt av Pretty Little Liars, städat mitt rum och skissat lite i mitt nya häfte. Det här ↑ köpte jag på Lagerhaus idag! "termosen" ska jag ha i skolan, visst är den söt? Iphone skalet var på rea och kostade bara 50:- Cupcake ljuset var för gulligt för att inte köpa, haha!

Ute i regnet.

Dagens sommriga outfit, i det regniga vädret..
...
Står ute i regnet just nu och väntar på tunnelbanan så jag kan åka hem. Jag har varit i stan hela dagen och kollat, och köpt massa fina saker från Lagerhaus, visar dom när jag kommer hem. Och så har var jag inne på Urban outfitters, dom har ju så fina kläder, men lite för dyra..

Tips - Body Butter & Hår inpackning.

...
Jag måste bara tipsa om dom här två produkterna. Jag använder hår inpackning nästan varge gång jag tvättar håret, och den här måste vara den bästa inpackningen någonsin. Den luktar som godis eller typ frukt, såå gott, och den gör håret superlent. Den andra är Body butter, som man smörjer in huden med efter man duschat, och den luktar också jättegott! Desutom blir man len och fin, haha!

New haircut.

...
Idag åkte jag in till Kista för att klippa mig, blev nöjd med resultatet och desutom spelade dom Glee musik i högtalarna, haha!Sen gick jag in på Ginatricot och fyndade ett linne för bara 30 kronor! Älskar att handla på rea. Men nu ska jag titta på ett till avsnitt av Pretty little liars, är helt besatt av serien!

Back on track.

Gammal bild från förra, förra veckan.
...
 Nu är jag hemma igen, förlåt för jättedålig uppdatering men jag har varit i Dalarna nu i en vecka, och jag har inte haft något internet tyvärr, men nu är jag hemma och kommer skriva som vanligt! Veckan i Dalarna var lite tråkig pågrund av vädret, men måndag och tisdag kunde jag i allafall sola, och jag blev faktisk lite brun! Nu ska jag titta på andra avsnittet av Pretty little liars, har aldrig sett den serien förut men såg första avsnitt idag och blev helt fast i serien. 
 
 
RSS 2.0