Waynes coffee.

...
Just nu sitter jag på Waynes coffee med min syster och dricker ice tea, åh så gott! Har tittat runt i butikerna här men hittar inget, förutom en jättesöt rosa klänning från H&M, men jag tror inte jag ska köpa den. När jag kommer hem ska jag absolut sola i det här jättefina vädret!

Dagens look.

...
Just nu är jag på väg in till Bromma blocks med min syster. Vi ska titta på rean och fika på Waynes coffee. Idag är det 30 grader ute, så varmt och skönt. Älskar den här sommar värmen! Vet inte när jag kommer hem men bloggar mer då.
 
 

Dream Outfit - Two in one.

Two in one
...
Åh, så här vill jag se ut idag, någon som vet var man kan köpa dom här superfina shortsen?
 
 

Dagens Outfit.

...
Såhär ser jag ut idag, jag älskar verkligen mina blåa cityshorts, tyvärr har jag inte kunnat använda dom så mycket på grund av det dåliga vädret.. Men idag skiner solen så jag ska passa på att använda dom och bli lite brun på bena. Annars vet jag inte vad jag ska göra idag, kanske cyklar jag in till Bromma plan och köper vattenmelon och jordgubbar, haha!

Awesome bracelets.

...
Igår när jag var i Vällingby gick jag in på glitter och kollade på rean, och då såg jag dom här awesome armbanden för bara 10:- (!)  Det fanns över 60 sorter att välja mellan men jag valde dom här fem, för jag tycker att kombination blev väldigt färgglad och rolig, så om du ser en glitter butik, gå genast in dit och köp, köp, köp sånna här fina armband!

Congrats Chris Colfer.

...
Omg, Chirs Colfer vann Best comic actor igår på TCA! Jag och min syster satt uppe hela natten igår för att för att det sändes klockan åtta i USA, vilket blev klockan två för oss, (på natten, haha) Han förtjänade verkligen att vinna, Lea Michele och Glee vann också.
 
 
 
 

Dagens look!

...
Såhär ser jag ut idag. Vid lunch åkte jag in till Välligby och tittade lite, hittade den här ↑ toppen på Ginatricot för bara 49:- så självklart köpte jag den. Jag älskar dom starka färgerna i mönstret. Ringen är också ny, jag hittade den på Åhlens, det var 70% SALE på utvalda smycken, så fin!
 

SALE.

...
Idag åkte jag och familjen in till Bromma Blocks för att titta på rean. Och jag kom hem med fem fyllda kassar med rea saker, bl.a köpte jag dom här fina bikinisarna på Åhlens, och för bara 35 kronor/delen.Som hittat! Sen köpte jag en fin axelväska för bara 100 kronor också, jag har redan en, men den här var lite större, med mer förvaring.Köpte massa andra saker också, bl.a en supermysig college tröja med byxor.

Jordgubbar och mjölk.

...
Godmorgon! Det bästa med sommarlovsmorgon är att man kan sova hur länge som hels, sen sätta på en bra film och äta en god frukost i sängen. Idag äter jag mjölk med jordgubbar, det är så gott och sommrigt. Idag tror jag inte att jag ska göra något, eftersom jag kom hem igår, bara ta det lungt.

Ny header och design.

...
Nu är den nya headern uppsatt, och jag blev riktigt nöjd. Även om den är otroligt like min förra så är den ny, och sommrig. Jag håller på med en ny design också, som kanske kommer upp imorgon, men nu ska jag krypa ner i sängen och läsa favorit tidningen CHIC.

Home again.

...
Idag kom jag hem till Sockholm igen. Efter att ha varit i Dalarna i fyra veckor så är det väldigt skönt att komma hem igen, även om det var riktigt kul att vara i Dalarna också.Förra veckan var Frida på mitt landställe och vi hade superkul, hon har äntligen börjat gilla Glee, efter att vi sett hela första och andra säsongen.
 
 Igår var jag med Emma, senast vi sågs var typ för ett år sedan, men vi bor så långt ifrån varandra, synd. Vi gick genom skogen in till Dala-Floda, (som är byn, där vi bor) och sen fikade vi på ett café i byn, kul! Annars har jag bara solat, badat, läst, och haft det helt underbart, men nu ska jag börja blogga som vanligt igen.
 

Gold - Blue.

...
Har äntligen fått lite internet här uppe i fädboden så jag tänkte blogga lite. Idag har det varit riktigt skönt väder, men lite för blåsigt för att bada, och därför tänkte jag sätta på en bra film och måla naglarna. Men vilken färg, guld eller blå? Ha det bra!
RSS 2.0