Give me - Collage

Dagens Outfit - London

Linne-Marknad / Jeans-Primark / Väska-Primark / Cardigan-Primark / Paraply-Primark
Så här var jag klädd idag. Allt kommer från London, saknar den staden, och shoppingen. Dagen gick rätt snabbt, och imorgon är det fredag, yeey! Idag ska Frida (min kompis) sjunga och spela piano i Kyrkan, så LYCKA TILL, det kommer gå jättebra!

Bilder från London.

I´m on my way with my Primark bag.

...
Nu står jag och väntar på bussen, den är lite försenad. Idag börjar vi halv nio och slutar halv fyra, det är min längsta dag, och det är inte så kul. Vi har matte, NO, spanska och idrott. Idrott kan vara kul ibland men inte om det är kondition, haha!

Nu är allt klart.

Idag invigde jag mina nya vita jeans från Primark!
...
Hjälp, fick lite panik där! Hela min design, och mitt tema var borta från bloggen, men nu är allt fixat igen, så jag kan äntligen andas ut! Idag var en rätt lugn dag i skolan, hade sovmorgon till tjugo i tio, och sen rulla dagen på, haha! Efter skolan följde jag med Frida till Fridhemsplan så hon kunde köpa present till sin pappa.

Summer 2012.

24 May - Thursday

...
Åh! Gud vad härligt väder det är idag, sooommar! Jag tror det var 24 grader idag, det är så skönt att man äntligen kan gå i shorts. Imorgon ska jag och Frida sova över hos Saskia, ska bli superkul! Så jag och Frida gick till Ica och handlade lite godis och snacks, det blev lite dyrare en jag hade tänk mig, men, men..

Collage - topshop.

Tidsinställt inlägg!
...
Troligt vis sitter jag på en mattelektion nu, men jag lägger upp ett collage med kläder från Topshop.

My look last week.

Cardigan-Primark / Jeans-Primark / Linne-Marknad i Notting hill / Väska-Accessorize
Bilden är tagen förra veckan, och alla kläder + väskan kommer från London. Vill tillbaka och shoppa, är lite desperat efter det. Imorgon börjar vi halv nio, och slutar halv fyra, så det blir en lång dag, ska gå och lägga mig nu så jag orkar med imorgon, godnatt! 

Sweet, sweet.

...
Hittade en söt liten butik som sålde godis, på en gata i London. Butiken var proppfull med alla tänkbara sötsaker. Tyvärr hade jag inte så mycket pengar på mig då så jag köpte bara något pulver som poppade i munnen, haha! Varför finns det inte sånt här godis i Sverige? 

Take me back to London!

...
Hello! London är en helt fantastisk stad som jag måste tillbaka till. Allt var så roligt, alla människor så trevliga och vädret så fint. Första dagen i London besökte vi "China town", och försökte hitta någonstans att äta men tillslut åt vi på Pizza Hut. Hotellet vi bodde på heter Oxford Street hotel, och det kan jag verkligen rekomendera. Nära till tunnelbana och buss, bra läge helt enkelt.
Det kommer komma mer London-bilder snart.. håll utkik! ^^

London nails.

...
När vi åker till London "måste" man ju ha matchande naglar till resan. Så igår målade jag mina naglar som den brittiska flaggan. Blev supernöjd med resultatet.  Så vad tycks?

Snart blir det London.

Gammal bild från arkivet. 
...
Nu är det bara 14 timmar och 30 minuter kvar till att planet lyfter till London. Åh vad kul det ska bli, planet lyfter klockan sju, så vi kommer landa i London vid åtta tiden. På torsdagen kommer vi bara strosa runt i den fina standen, men på fredag blir det shopping! Hoppas vädret bjuder på lite sol..

Forever 21 Oxford Street.

Forever 21 på Oxford Street! 
...
OMG, OMG! Jag vill till London nu! Så att jag kan gå in på Forever 21 och köpa upp hela affären.Såå fina kläder och skor i alla möjliga färger. Men nu är det bara tre dagar kvar, så jag behöver inte vänta så länge!^^

Lady GaGa collage.

...
Åhh, älskar tröjan, måste köpa en sån!

Hemgjord glass.

...
Den godaste glassen är den som är hemgjord.Den här mixade jag snabbt ihop, med frysta bär och pyttelite juice, det gick på typ 3 minuter. Snart ska jag kila iväg till dansen, eftersom jag inte hade dans i torsdag har jag det idag.

DIY - Do It Yourself.


...
Jag älskar hennes youtube kanal, i den här videon gör hon ett DIY-projekt.  När jag åker till London (om mindre än en vecka, wihoo) ska jag köpa massor med ballerina skor billigt på Primark, och sedan göra samma sak som hon gör på videon. 

Godmorgon!

Godmorgon! Idag skiner solen, sköönt. Jag har precis ätit frukost, macka med keso och gurka. Lite senare idag ska jag till dansen, det ska bli kul, jag hade dans igår i skolan också. Men man kan ju inte tröttna på att dansa det är ju så kul! 

Jeans collage.

...
Slängde ihop ett snappt collage, eftersom det är så kul! Ska snart gå och sova, men först ska jag se ett avsnitt av Glee och dricka någon god smothie/juice. ^^

Roliga appar till Iphone.

Det här är dom appar som jag använder mest, (när det gäller foto) dom finns på appstore, vet tyvärr inte om dom finns någon annanstans.

Rosa söt topp.

Den söta toppen kommer från Monki.
...
Nu har jag inte bloggat på en vecka ungefär, men den här veckan har jag inte haft tid helt enkelt.  Men eftersom jag inte bloggat har jag massor med nya bilder att bjuda på. 
...
Idag är det fredag iallafall, superskönt! Ska gå ner och ha fredagsmys och kika på någon rolig film.
RSS 2.0