Bitchkram.

 
...
Idag var jag och min syster på bio och såg "Bitchkram" ↑ Den var så bra, en av de bästa filmer jag sett, absolut. Om ni inte har något roligt för er nu på höstlovet måste ni verkligen se den. Efter bio mumsade vi varma mackor på Esspreso House, supermysigt! ^^

Christmas Dream.

 
Christmas Outfit
 
...
Cardigan-lagarconne.com / Jeans-oxygenboutique.com / Skor-Uggs / Parfym-Taylor Swift

Pretty Little Liars.

...
Förlåt för min dåliga uppdatering, men jag har varit helt upptagen.I fredags sov Pernilla och Frida över, vi hade superkul och åt Ben & Jerry´s. På lördagen åkte jag och mamma in till stan för att leta efter en vinterjacka till mig. Jag hittade en jättesöt på Zara, tyvärr fanns den inte i min storlek. Och idag har jag bara varit hemma och tittat på Pretty little liars.


Föresten så hittade jag världens bästa quote. ↓↓

Nymålade naglar.

...
Idag var en lugn dag med roliga ämnen, hade matteprov dock.. Men jag tror det gick bra. Efter skolan åkte jag till dansen och hade kul som vanligt. På bilderna ↑ kan ni se mina nymålade naglar som ska likna dreamcatchers  Och mitt brev till Bethany, älskar henne och hon ger så mycket inspiration. http://www.youtube.com/watch?v=uuKS3DkT3rM&list=UUc6W7efUSkd9YYoxOnctlFg&index=2&feature=plcp Imorgon blir det höstlov och Halloween, iallafall för mig för Frida och Pernilla ska sova över och så ska vi ha skräcktema.

Läsarfråga.

...
Jag använde färdiga stickers till dem här naglarna ↑ De kommer från Viva la Diva, och finns i massor med olika mönster och färger. Jag tror man kan köpa dem på Kicks, eller H&M. Börja med ett baslack, sen lägger du bara på de färdiga stickerna och penslar över ett överlack, FÄRDIGT!

Glad tjej.

...
Vet att jag inte ha bloggat på suuper länge, men vi har haft så mycket prov och plugg till skolan, så jag har helt enkelt inte hunnit. Vi håller också på att samla in pengar till våran klassresa, och vi kanske ska åka till London, det skulle vara så himla kul. I allafall så bakade jag cupcakes förra veckan till personalrummet i skolan, så att dom kunde köpa, så vi fick pengar till klasskassan. (Ni kan se cupcakes på bilden överst ↑) 

Idag kom jag hem vid fyra, och så gjorde jag mango smoothie och titta på ett avsnitt av Pretty little liars, innan jag åkte iväg till dansen. Så jag kom hem för typ en timme sedan, det var jättekul, vi gör en dans till den HÄR låten, haha! Juste, jag fick tillbaka mitt NO-prov idag och jag fick ett A, blev såå himla glad! Nu måste jag läsa spanska tills imorgon..


 

Jeffrey Campbell.

 
Jeffrey Campbell
 
...
Åh, jag vill verkligen äga ett par Jeffrey Campbell skor, speciselt de svarta med nitar, eller de utan. Om ni skulle vilja äga ett par så finns dom bland annat på Nelly.com för 1800:- tror jag. Vilken är er favorit?

Look of today.

...
Kom hem för någon timme sedan. Dagen gick väldigt snabbt och imorgon är det torsdag, yay! Det känns som om veckorna går jättesnabbt framåt. Har precis ätit mellis och tittar på Pretty little liars, så bra. Brukar ni kolla på det? Efter skolan idag åkte jag till Mcdonalds och åt en Mcflurry med Amanda. Älskar verkligen mjukglassen där, skulle gärna kunna gå dit varje dag, haha!




Höstnyheter.

Rosa-Bikbok 400:- / Vit-Cubus 200:- / Svart-H&M 249:- 
Några tröjor som är nya för hösten, älskar verkligen den rosa med nitar. Den svarta blusen köpte jag idag när vi stannade i Kupolen för att kolla efter en vinterjacka. Tyvärr hittade jag ingen jacka, men jag hittade den ↑ iallafall. Den vita stickade finns på Cubus och jag tror den kostar mer än 200:- men det var något erbjudande när jag var där, så jag hade tur, haha!

Scrapbooking.

Gammal bild från arkivet.
...
Kom hem från Dalarna för några timmar sedan. Helgen gick verkligen fort, men det var mysigt iallafall. Igår var det kallt så vi stannade inne och tittade på film hela dagen, sen firade vi min morfar som fyllde år. Idag har jag bara suttit i bilen, och sen jag kom hem har jag scrapbookat och klippt ut massor med bilder, quotes och mode inspiration som jag ska anväda till min portfolio som vi gör på bilden i skolan. 

Espresso House.

Tre bilder från i fredags.
 
...
I fredags åkte Pernilla, Frida och jag in till Gallerian och fikade på Espresso House. Sen gick vi runt och kolla i alla butiker och hade det mysigt. Efter det mötte jag mamma och vi åkte in till stan och titta runt. Vi gick in på Urban Outfitters och jag hittade en klänning som var så fin, tyvärr hadde jag inte råd.

Idag är jag ledig, vi har studiedag i dag och imorgon. Så idag har jag bara tagit det lungt och läst NO, eftersom vi har NO-prov nästa vecka, hoppas det går bra.
 
 
RSS 2.0