CHIC - Väldens bästa tidning.

 
...
Min favorit tidning som jag läser varje dag, hämtar stil och inspiration ifrån, och älskar ska läggas ner. Började gråta när jag fick reda på det, eftersom det är den tidningen som jag bär i min väska fram och tillbaka till skolan, som jag aldrig mer kommer få läsa.
 
CHIC är den bästa mode och inspirations magazin som någonsin kommer ha funnits!
Kommer sakna att inte få hem den varannan vecka.
 
 

Wednesdag.

...
Idag gick jag till skolan, är fortfarande lite hostig men inte som igår. Dagen i skolan gick väldigt snabbt, och sen när jag kom hem övade jag lite engelska glosor tills imorgon.Länktar verkligen tills på fredag, för då sänds andra avsnittet av Glee säsong 4, OMG! Första avsnittet var sååå bra!

Bloggpaus.

...
Kommer sluta blogga på ett tag nu, eftersom jag faktiskt inte har något att skriva om. Dessutom är jag förkyld och har bara varit hemma dom senaste dagarna, så jag tar helt enkelt en bloggpaus nu.
XOXO!

Just Girly Things.

WEIT

Hemstudiedag.

...
Idag har jag hemstudiedag, så jag är ledig, förutom alla läxor dock.Tyvärr har jag blivit förkyld, så jag har druckit te hela dagen, haha! Snart ska jag åka in till skolan och ha utvecklings samtal. Efter det ska jag hem igen och mysa med några avsnitt av Desperate Housewives.


 

Lite om dagen.
...
Den här dagen gick väldigt snabbt, tycker jag i allafall. Efter lunchen gick Pernilla, Frida och jag ner till fotbolls planen och solade, det var ju lite sommar värme idag. Sen fick jag gå lite tidigare från skolan för jag skulle till läkaren och kolla en sak. En rätt så lugn dag helt enkelt. Men nu ska jag gå och äta vattenmelon, godnatt! 

Iphone case.

 
Iphone case♥
...
Åh vad fina, vill verkligen köpa ett nytt Iphone fodral nu!
 

Today´s look.

...
Hej!Förlåt för att jag inte bloggat på superlänge men min dator har slut på "minne" så jag kan inte ladda upp bilder. Men nu tror jag att det funkar igen. Idag slutade vi skolan halv fyra, det var en rätt lång men lungn dag. Snart ska jag gå ner till bussen för att åka till dansen som börjar idag. Snart kommer det upp ett inspirations collage, så kolla in det!Sleepover!

...
Nu åker jag till Hannah, vi ska sova över, äta thaimat, proppa i oss godis och se på Pretty little liars, så det kommer nog bli en jättemysig kväll. Har inte träffat henne sedan i vintras så vi har mycket att prata om, haha! Och så ska jag få träffa hennes kattunge, länktar! Så tyvärr kommer jag inte kunna blogga mer idag, men hoppas ni får en härlig lördagskväll!


Lady Gaga - Born this way ball.

 
En timme innan Lady Gaga kom upp på scenen.
...
Bästa kvällen i hela mitt liv!Lady Gagas konsert i Globen var så AWESOME. Efter några låtar satte hon sig ner framför publiken och öppnade presenter från dom längst fram. Och sen bjöd hon med några backstage. Och så sjöng hon en ny låt som heter Princess die, och den var så fin. Jag började gråta när hon pratade om hur hon tror på alla och att hon är så stolt, osv. Åh jag vill se allt igen! 
 
RSS 2.0