Chic-Popcorn-Macbook

...
Har varit sjuki flera dagar nu, och jag länktar faktiskt till skolan vid det här laget. I måndags tappade jag rösten så jag inte kunde prata men nu mår jag bättre men fortfarande lite hes. Och idag har jag tittat på flera avsnitt av Gossip Girl, ätit massor med glass, bläddrat i gamla tidningar och pluggat matte. Vi har matteprov i algebra imorgon så jag måste forsätta plugga, men jag bloggar mer senare. Kram!


Snökaos!

...
Det har snöat hela dagen och det är en decimeter tjock snö utanför vårt hus. Snö är mysigt men just nu vill jag bara ha sommar! Måste plugga ännu mer idag, jag har så många prov som jag måste plugga till att jag inte har tid till annat, har ni mycket prov/läxor?

Black and White.

...
Mitt huvud sprängs snart, har haft så mycket huvudvärk hela dagen. Har precis tagit en ipren så hoppas det hjälper. Nu måste jag läsa några sidor i NO:n, har oförberett prov om några veckor, och har 67 sidor att läsa, så jag ska börja tidigt. Sen måste jag plugga spanka tills på fredag. Märks att skolan har börjat nu..
 

Inspiration.

 
Gott nytt år!
 

Så snyggt, vill färga mitt hår!

Are we all we are - P!nk

 
Look of today.
...
Har ni aldrig hört den här låten måste ni bara lyssna. Pinks låtar är så bra, man kan känna igen sig i nästan alla, och den här är bara så.. sann! Lyssna om du känner igen dig, för det jag!
 

Gott nytt år!

 
2013
...
GOTT NYTT ÅR! 
Nu är klockan en minut över tolv och 2013 har precis börjat. Där jag är hörs så många smällar från fyverkerierna. De är fina att titta på men jag är så rädd för dem, haha! Hoppas ni alla har en underbar fortsatt kväll/natt, och Gott nytt år!
 
RSS 2.0