Earth hour.

...
Så här såg jag ut idag, min nya tröja kommer från ginatricot och skorna är converse. Tänkte bara visa en snabb bild på dagens outfit innan jag stänger av datorn för att det är ju Earth Hour nu, så släck alla lampor du med. 

Pastell från Ginatricot.

...
Jag älskar verkligen pastell, det är såå fint.  Just nu har ju Ginatricot en kollektion med pastell färger. Jag går på Kulturama och vi ska ha en välgörenhets kväll snart, och min grupp ska dansa i vitt och pastell. Så härliga färger!

Svart krage.

...
Idag har jag min nya tröja från H&M på mig. Jag tycker den är supersöt, med den svarta kragen, och hela mönstret, som jag tror är kaniner. 
Jag hittade den på rean, och tror att jag köpte den för 50 kronor, alltså till ett riktigt bra pris.
...

Kreaktivt popcorn.

...
Igår var det en lång söndag, jag hade verkligen inget att göra. Så till slut kom jag på att jag ville baka cupcakes, POPCORN cupcakes! Men jag hade inga muffinsformar som liknade popcorn "skålar", så jag plockade fram min kreaktiva sida, och klippte, klistra och målade. Resultatet ser ni på bilden..

Sy ihop.

...
Jag är väldigt nöjd med min väska jag sydde förra terminen, i syslöjd. Innan jag sydde på spets remmen, tyckte jag att det blev lite tomt, men sedan efter att valt bland några alternativ, tog jag spetsen och strök på den.

Jeans skjorta.

...
Nu när våren är här kanske man ska plocka fram jeans skjortan. Den som har hängt längst inne i min garderob rätt länge nu, ska få vädras. När det blir riktigt varmt ute, kan man ju använda ett par cityshorts, ett linne och sen prica med skjortan över.

All star.

...
Nu när det är vår måste man ju ha ett par vår skor, vilket i år blev ett par converse. Och jag har alltid velat ha ett par vita, dom är så fina och passar till nästan allt. 
Så nu är våren välkommen!

True colors.

...
Lite nytt i garderoben som ni ser. City shortsen kanske var lite väl sommriga, men dom var så fina så jag kunde inte låte bli. Annars har jag hittat lite nyheter från H&M men också från rean. Och just nu har Ginatricot verkligen superfina t-shirtar för bara 99 kronor. 

Lite mer inredning.

...
Nu kommer lite fler bilder från mitt rum. Perfect skylten var riktigt billig, och jag betalade endast 25 kronor för den - och den hittade jag på min favorit affär Chilli. Egentligen är den vit, men med lite redigering så jag en härlig rosa färg, fast bara i datorn då..

Smile like before.

...
Idag var det riktigt vårväder utomhus. Så under dom korta raster vi har i skolan gick Frida och jag ut till klipporna och fotade en massor.  Nu när det inte är kall ute längre får man plötsligt lust att vara ute mycket mer.

Inget specielt.

...
Efter en sån här lång bloggpaus, måste man väll ha något att blogga om. Men icke, jag har inga foton, texter, nytt i garderoben som jag kan visa. Men jag kommer absolut att börja blogga som vanligt igen, snart.

Collage by Cubus.

Åh vad jag älskar dom här kläderna, allt är från Cubus. Hur bra matchar inte mint, vitt och guld tillsammans? Och kan det inte bli vår snart, så att man slipper ha vinterjackan framme, och bara kan gå ut i tjocktröja. 

Färg.

...
Målade om mina naglar igår till gult. Tycker att den här färgern påminner så mycket om sommaren, sweet. Får se om jag tröttnar på den, och målar på lite mönster..

Inspiration.

...
Alla bilder från WeIt.

Inredning.

...
Nu har jag äntligen dekorerat klar mitt rum. Allt på hyllorna är ny shoppat, och jag blev riktigt nöjd med kombinationen. Dom söta runda lådorna med mönster kommer från min favorit affär Chilli. Alla andra lådor som är vita kommer från Ikea.
...
...
Jag älskar verkligen lådorna, dom är så söta.  Och när den vita ramen får ett foto, kommer det bli perfekt.^^
RSS 2.0