All these little things.

...
Jag är fortfarande förkyld så jag stannade hemma idag. Det är supermysigt att vakna upp till att det ös regnar, och sen stanna inne, dricka te och titta på film. Ligger i sängen och tittar på Pretty little liars nu, ska gå ner och hämta glass också, för det är ju bra när man är förkyld, haha!

Hemma och sjuk.

...
Idag hade jag jätteont i halsen, och var helt täppt i näsan så efter första lektionen gick jag hem. Jag antar att jag blivit förkyld av att vänta på bussen i det här kalla vädret, haha.  Så nu ska jag abra ta det lungt, måste dock skriva klart en sak till svenskan som ska vara inlämnad tills på fredag. Ha det bra allihopa!

Attitude 2012.

Här kommer massor med bilder från Attitude mässan.
...
I lördags var Mathilda, Ellen och jag på Attitude mässan vid Kista. Det var så kul, absolut den roligaste mässan ever. Att träffa Foki och alla andra fantastiska människor, att gå i Jeffrey Campbell skor, få massa goodiebags och att få se alla modevisningar. När vi kom dit fick vi varsin superstor goodiebag som ni kan se halvt på bilden ↑, och efter ett tag höll vi i så många så att vi fick dumpa några, haha.
 
 
↑Goodiebags and Jeffrey Campbell shoes.
...
TACK för en jätterolig dag!
 

FRIDAY.

Jag idag i favorit tröjan. :)
...'
Nu är jag tillbaka, har inte kunnat blogga den här veckan för att det varit något fel med mitt internet, men nu är allt fixat. Det är så skönt att det är fredag idag, veckan har gått väldigt fort, sköönt. Nu ska jag gå ner till ica och godis till ikväll, sen ska vi se på film och mysa.

Bloggpaus.

...
Kommer ta en bloggpaus i en vecka nu, eftersom jag inte hinner med att blogga nu. Jag har två stora prov på fredag som jag måste plugga till.Idag läste jag NO från klockan fem till kvart i tio, och bara första kapitlet, så jag har ett kapitel till att läsa och anteckna till. Men det får jag göra imorgon nu är jag alldeles för trött, godnatt! XOXO


Little Things.

 
...
Jag är inget stort One Direction fan, men den här låten är så asdfghjk bra. Den har spelats om och om igen ända sedan jag kom hem, och nu kan jag inte sluta lyssna på den, haha.

Look of today.

...
Äntligen är der fredaaag!Den här veckan har gått så snabbt, har knappt märkt att dagarna har gått, haha. Dagen har gick väldigt snabbt, vi slutar halv två på fredagar så det är alltid en lugn dag. Har varit nere på ica och köpt Ben&Jerry half baked, så nu ska jag mumsa i mig den och titta på några avsnitt av Pretty little liars.

 

Monday 5/11.

Tre bilder från Höstlovet.
...
Har just kommit hem från skolan, skönt att måndagar går så snabbt. Ska göra smoothie och läsa SO nu, eftersom vi har prov på torsdag. Så jag vet inte om jag hinner blogga mer idag men kan fösöka, annars får ni ha en bra måndags kväll. XOXO.
 
Ett annat grymt bra quote, från Chris Colfer såklart! ↓↓
 

Autumn feelings.

...
Idag åkte jag in till Kista gallerian för att kolla efter en vinterjacka. Hittade en jättefin på Monki som jag köpte, är supernöjd. Sen hittade jag en supervarm sjal på Monki också. Kom hem vid fyra tiden och har bara tittat på Glee sen dess, haha. Nu ska jag plugga NO och So, skulle egentligen gjort det tidigare men orkade inte. Det är inte så kul att läsa till prov på höstlovet men det är värt det sen antar jag.
RSS 2.0